Betaling van uw reservering

Heeft u een kampeerplek gereserveerd? U dient dan 25% van het totaalbedrag van uw reservering binnen 7 dagen te betalen. Zitten er minder dan 7 dagen tussen uw reservering en aankomst dan hoeft u geen aanbetaling te doen en kunt bij aankomst het volledige bedrag voldoen.

Het restantbedrag kunt u vervolgens op 2 manieren voldoen:

  1. Vooraf per bank; het totaalbedrag dient uiterlijk op de dag van aankomst op onze rekening te staan. Wanneer wij de betaling ontvangen hebben sturen wij u altijd een bevestiging.
  2. Contant bij aankomst; het bedrag dient bij aankomst voldaan te worden. Is er op het moment van aankomst niemand aanwezig op de camping (bijvoorbeeld bij aankomst ’s avonds) dan kan de eerstvolgende dag betaald worden. Betaal zo gepast mogelijk. Biljetten van € 200 of groter accepteren wij niet.

Wij beschikken (nog) niet over een pinautomaat!

Bankrekeningnummer Camping Boschheide:

IBAN: NL80 INGB 0001 7704 79 t.n.v. EMW Geraets en JPFA Biermans

BIC/SWIFT: INGBNL2A

Vermeld bij uw betaling per bank altijd uw reserveringsnummer, deze kunt u terug vinden op uw reserveringsbevestiging. Hiermee kunnen wij uw betaling beter verwerken.

Bij niet tijdige betalingen komt uw reservering te vervallen. Bij annulering zijn de Vekabo voorwaarden toeristische plaatsen van toepassing.