Veelgestelde vragen

Hieronder treft u een aantal veel gestelde vragen aan. Deze lijst zullen we steeds uitgebreider maken om zo de meest gestelde vragen eenvoudig te kunnen beantwoorden.

Algemeen

Zijn honden of andere huisdieren toegestaan op de camping?
Ja, deze zijn toegestaan mits ze op het kampeerterrein aangelijnd zijn en geen overlast veroorzaken. Tevens geldt er een maximum van 3 huisdieren per kampeerplek. In de accommodaties (caravan, safaritent) zijn huisdieren niet toegestaan. 

Is er een fietsenstalling op de camping?
De fietsenstalling is op dit moment tijdelijk niet beschikbaar!

Reserveren

Wanneer is mijn reservering definitief?
Uw reservering is definitief zodra u van ons de bevestiging ontvangt

Hoe werkt het online reserveren?
Met online reservering kunt u rechtstreeks in ons systeem bekijken welke plaatsen nog vrij zijn. U vult uw gewenste kampeerplaats in en uw gegevens op onze website en vervolgens komt uw reserveringsaanvraag direct bij ons binnen. Na beoordeling van de reserveringsaanvraag zullen wij deze goed- of afkeuren. Uw reservering is pas definitief na goedkeuring door ons.

Het lukt mij niet om online te reserveren, wat nu?
Als het niet lukt om online te reserveren neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij verwerken dan de reservering voor u.

Is het nodig om te reserveren?
Vanwege de kleinschaligheid van onze camping raden wij u aan om met name voor het hoogseizoen tijdig te reserveren.

Betaling

Kan ik pinnen op jullie camping?
Ja, wij bieden de mogelijkheid om te pinnen. Vanwege de kosten die hier mee gemoeid zijn geldt bij pinbedragen van € 50,- of hoger een pintoeslag van 2%.

Wanneer moet ik betalen?
Het verschuldigde bedrag moet op de dag van aankomst op onze rekening staan of contant, per pin of via een betaalverzoek voldaan worden. Binnen 1 week na reservering dient u een percentage aan te betalen. Wat dit bedrag is vindt u terug op de reserveringsbevestiging die ontvangt.

Aankomst en vertrek

Kan ik ook eerder aankomen dan 13:30u?
Dit kan alleen als de plaats op de dag van uw aankomst niet bezet is.  U kunt dan tussen 9:00u en 12:00u aankomen. Aan eerder aankomen zijn kosten verbonden. U kunt bij uw boeking doorgeven dat u eerder wilt aankomen, wij zullen vervolgens bekijken of dit mogelijk is.

Kan ik ook later vertrekken dan 12:00u?
Dit kan alleen als de plaats op de dag van uw vertrek niet gereserveerd is. Aan later vertrekken zijn kosten verbonden. U kunt bij uw boeking doorgeven dat u later wilt vertrekken, wij zullen vervolgens bekijken of dit mogelijk is.

Kan ik tussen 12:00u en 13:30u aankomen?
Dit is helaas niet mogelijk. In deze tijd hebben wij pauze en houden we ons bezig met de voorbereidingen voor de aankomsten in de middag.

Mag ik mijn kampeermiddel op de parkeerplaats neer zetten?
We krijgen deze vraag steeds vaker om zo eerder aan te kunnen komen of later te kunnen vertrekken. Onze parkeerterrein is hier niet geschikt voor en we bieden daarom hier geen mogelijkheden voor.

Kamperen

Mag ik plastic op het gras leggen?
Nee, het is niet toegestaan om iets anders dan campingtapijt of ander materiaal met een open structuur op het gras te gebruiken. Om natte voeten hoeft u zich geen zorgen te maken, de zandgrond op onze camping zorgt voor een uitstekende drainage. 

 

Vroegboekkorting

Let op! i.v.m. corona maatregelen geven wij in 2022 geen vroegboekkorting.

Hoe kan ik gebruik maken van de vroegboekkorting?
Als u uw reservering plaatst in januari of februari en deze direct per bank betaald krijgt u van ons een vroegboekkorting. Hoe langer de periode die u reserveert, hoe hoger uw korting. Uw korting kan oplopen tot 10%.

Hoeveel korting krijg ik precies?
Afhankelijk van uw verblijfsperiode krijgt u een hogere korting. Bij een reservering van 3 dagen geldt een korting van 3%, bij een reservering van 5 dagen een korting van 5%, bij reservering van 7 dagen een korting van 7% en bij reservering van 10 dagen of meer een korting van 10%. De korting geldt alleen over het basistarief van uw verblijf.